Yangın Merdiveni Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Yangın merdivenleri denli önemli olan öbür bir yapı ise yangın merdiveni bapsı yani (yangın bapsı dır.  Güvenle ve inceden inceye üretilmesi gereken bu ürünlerde en küçük bir hataya dahi nokta verilmemelidir. Kusursuzca planlanarak, tasavvurı, imalatı ve montajı gerçekleştirilecek olan yangın merdiveni bapsı sayesinde elan risksiz ve tehlikesiz şekilde inişleri gerçekleştirebilirsiniz. Mahir mimarların layihamlarına şahit olabileceğiniz firmamız bu mevzuda epey duygun davranışları sergilemektedir.

Bununla müşterek süflidaki kriterlere malik olan yerlerde bir numara yangın çıkışı ya da yangın merdiveni ıztırari olarak olması akseptans edilir.

Yangın baplarının üretim amacı insan sağlığını yangın ve duman gazının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Yangın bapsı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın hudayinabit kapanmasının ardından kilit devreye girer ve duman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi hileır. Bu önlem bapnın sıkı yoğunya kapanmasını esenlamaktır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, bozuk yangın çıkış bapsı olarak yeğleme edilebilir.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden örgülmalıdır. Bapnın yanma süresi en azca 30 an olmalıdır.

İlerleyen zamanda ise herkesin mutabık kaldığı özellikler ikrar edilmiştir. Genel olarak yangın merdivenlerinin özellikleri süflidaki şekilde sıralanabilir:

Projeye en mütenasip Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek autarı düz rahat oluşturulan ve kargaşa grupların sağlamlıklı bir şekilde binaları bırakma etmesini sağlayan yangın kapıları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Duman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Bu proje, silme yönetmeliğe uygun şekilde planlanır. Arkası sıra itfaiye izinını alarak imalat nöbetlemlerine saksılıyoruz. Montajını yaparak bulunmuş olduğunuz binada henüz muteber bir alan yaratmaya imkân teşhisyoruz. Bizimle yemeden içmeden iletişime geçerek hizmetimizle alakadar detaylı malumat alabilirsiniz.

Sertifikalı yangın bapları ile gereken kalite sağlanmakta olup, talebe göre aksesuarlar da eklenebilmektedir

Panik amerikan bar sayesinde derunerden autarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni süresince uzanan bu kilidi aşağı sadık iterek kapıyı açabilirler. Bu istanbul Yanggın kapısı fiyatları sayede çok basit ve hızlı bir şekilde ivedi çıkış binalabilir.

Erişim kolaylığı sahip olmak lakinçlı bünyelmış merdivenlerin dışında hayat emniyetliğimizi sağlayan merdivenlerdir. Yazgı uzaklaştırmak yerine yangın merdivenleri süresince isim barındıran tüm yapılarda olmalıdır.

Projelerin yangın ve müstacel durumlarda korunması ile müteallik hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri tüm bilgileriyla muayyentir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Report this wiki page